webshop

Social compliancy

Voor Toermalijn Trading heeft het voldoen aan wet- en regelgeving en maatschappelijke verantwoordelijkheid uiterste prioriteit; naleving van alle wet- en regelgeving en van de in het maatschappelijk verkeer aanvaarde normen is naar onze mening een eerste vereiste voor een internationaal actieve onderneming die kwaliteit voorstaat, hetgeen van wezenlijk belang is voor het veroveren en behouden van het vertrouwen van zowel onze klanten werknemers en leveranciers. Wij zetten ons daarom volledig in om er op toe te zien dat onze producten en diensten aan alle relevante EU-productregelgeving op het gebied van veiligheid, gezondheid en het milieu voldoen.

Toermalijn Trading

U bent trots op uw merk of bedrijf. U heeft een visie. een idee hoe het zou moeten
Maar u wilt meer. U wilt uw klanten echt bereiken en prikkelen. Daar is energie, passie
en creativiteit voor nodig. 

Samen met u vormen wij het idee dat bij u en uw product past. Met elkaar zetten wij uw merk in beweging. Dit doen wij door creatieve en vernieuwende concepten te bedenken en deze perfect te combineren met de best passende premiums en promotiematerialen. 

Producten die uw doelgroepen motiveert, mobiliseert en verbindt.

Creativitieit, passie voor ons product en een enorme betrokkenheid bij onze klanten. Dat is wie wij zijn. Dat doen wij nu al meer dan 18 jaar. En dat blijven wij doen

Contact

Social Media

Toermalijn Trading
Pascalweg 11
6662 NX Elst
Industrieterrein 'De Aam'
Postbus 75, 6660 AB Elst

0481- 375 453
0481- 376 489 info@toermalijntrading.nl

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter